چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403

برگزاری اولین کارگاه آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی

اولین کارگاه آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی به همت اداره انجمن‌های علمی - دانشجویی و کانون‌های فرهنگی - هنری به‌صورت مجازی روز چهارشنبه 21تیرماه برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه دوساعته بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اجرای دستورالعمل ناظر بر فعالیت‌های نشریات دانشگاهی با حضور بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان صاحب‌امتیاز، مدیر مسؤول و سردبیر نشریات دانشجویی دانشگاه با هدف مهارت‌افزایی و ارتقای سطح کیفی نشریات دانشگاه برگزار شد.

موضوعات مربوط به خبرنویسی، مدیریت در نشریات، گزارش‌نویسی، تدوین مقاله و نویسندگی خلاق، مصاحبه، حقوق در نشریات دانشجویی، اخلاق مطبوعاتی و رسانه‌های جدید ازجمله مباحث این کارگاه بود.

محمد یاسمی، مدرس دوره، دانش‌آموخته دوره کارشناسی‌ارشد رشته مدیریت رسانه و دارای تجربه خبرنگاری است که دبیری تحریریه هفته‌نامه بازار کار، مسؤولیت پیگیری دبیرخانه شورای نشریات علمی جهاددانشگاهی و ویراستاری متون علمی و تخصصی را در کارنامه دارد.